Pengikut VVIP

Monday, 15 April 2013

Tanda-Tanda Lelaki Setia

assalamualaikum..
awww..pink nya love dia..haha

memandang aku tengah bosan,so,aku rasa tak rugi kalau aku update entri..hehehe..

pada yang ada "boyafren" tu,mesti excited nak tahu tanda-tanda lelaki setia..setia ker??*tangan di dada mata ke atas ^__^


okay.lets begin..
gambar sekadar hiasan,tak ada kena mengena dengan  movie TSUNAMI RINDU

Tanda-Tanda Lelaki Setia


  1. Dia akan bersungguh-sungguh untuk buat apa saja untuk gilafren dia..Maksud saya girlfriend dia.
  2. Dia akan selalu hiburkan hati girlfriend dia,buat lawak tak kisah la lawak pandai atau lawak kurang pandai.
  3. Dia tak akan puji perempuan lain di depan girlfriend dia.
  4. Dia akan selalu pujuk kalau girlfriend dia merajuk.
  5. Dia tak akan layan perempuan lain kalau tak ada urusan yang penting.
  6. Dia akan jadi cemburu dan sensitif kalau girlfriend dia dekat dengan lelaki lain tak kisah la walaupun sekadar kawan .
  7. Dia tak senang duduk kalau berjauhan dengan girlfriend dia.
  8. Dia akan selalu tanya,"Dear,u lap me or not??"haha..
  9. Dia lebih pentingkan girlfriend dia dari diri sendiri.
  10. Dia akan percaya kat girlfriend dia 110%.-no secret between them.Termasuklah no pin atm..etc..semua dia bagi tau kat gf dia .hehe
  11. Dia akan selalu bertanya sama ada girlfriend dia ada di tempat yang selamat atau tidak.
  12. Dia akan jadi orang yang paling risau kalau girlfriend dia jatuh sakit.Caring u olls..ubat demam,air cap badak,hundred plus dia hantar depan pintu rumah..haa..
  13. Dia sentiasa takut kehilangan girlfriend dia.Kalau ada yang cuba rampas gf,lobam bijik mata..haha
  14. Kalau dia merajuk,dia akan tunggu girlfriend dia pujuk..Tapi dia tak kisah kalau dia simpan merajuk dia tu sebab nak jaga hati girlfriend dia.
  15. Dia selalu abaikan EGO dia untuk orang yang dia sayang.*Akan cepat minta maaf,walaupun salah girlfriend dia.
  16. no 16?
  17. no 17?
  18. habis dah.
  19. betul.dah habis la..
  20. ok2..last,dia akan jadi pemurah dengan girlfriend dia.tak kedekot u olls..nak apa,bagi tau je.nak kereta,nak rumah,nak handbag,nak baju.semua dia beli..
*no 20 tu hanya untuk lelaki yang bergelar anak datok,anak tokwan dan sebagainya..hahaha..joking,jangan marah u olls... ;)


-ni sekadar tanda-tanda je.Kadang-kadang lelaki yang tak ada ciri-ciri kat atas ni lebih setia tau..*kadang-kadang..hee :)

oklah..thanks for reading ~

6 comments:

  1. hahaha...good sharing and nice entry..^^balas kunjungan sambil follow..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee,thanks follow belog buruk ni.. :)

      Delete
  2. Hahah ni dh macam tanda2 Mat Romeo je x)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..mat romeo pun bole je..kikiki :p

      Delete
  3. Hai awak jmput baca blog sy n sudilah follow heee

    ReplyDelete
  4. Hai awak jmput baca blog sy n sudilah follow heee

    ReplyDelete