Pengikut VVIP

Saturday, 18 May 2013

bukit indah,yang selalu indah untuk dikenang~

assalamualaikum..
view dari balcony tempat aku selalu amek angin layang perasan..

tak sangka,masa dah hampir,hampir aku tak sedar..
alhamdulillah..final report dah settle.sekarang ,just tunggu detik nak present kat Madam Shida..

baju,barang-barang dah siap packing..
dan kesayuan nak tinggalkan bukit indah ni dah mula terasa..

berat hati aku nak tinggalkan tempat ni..
tempat ni dah banyak ajar aku..
melalui apa yang aku lihat dan lalui..

seindah nama..bukit indah memang terlalu indah untuk dkenang..
kenapa?
terlalu rahsia untuk aku..haha..tak boleh blah kan..

semoga dipermudahkan segalanya..
aku akan selalu rindukan bukit indah..
akan selalu rindukan kedamaian kat sini..
bukit indah,im leaving..
*buat terok sikit..

aku akan hargai moment-moment terindah kat sini..
to all my kakak-kakak;kak sha,kak kamilah,kak anis and kak ita,thanks for being the great kakak for me..
im really gonna miss u guys badly..
~kak sha,nanti mesti fida rindu nak dengar kak sha cakap "tak baikk,kesiann..sedih.."
hihihi...
simpan baik-baik tau gambar kita yang comel-comel tu..ahakss :p

hadiah untuk diri masing-masing,haha..




and last but not least,my friends,putri and aini..
tamat sudah saat kita bersama selala 3tahun ni..
simpan kenangan kita baik-baik..
lepas ni mungkin jumpa,mungkin tak..

untuk segalanya salah silap aku,keterlanjuran kata-kata aku,aku mintak maaf banyak-banyak wey..
tolong halalkan segala makan minum aku..dan yang paling penting,sila lah rindu aku banyak-banyak..*this want i'm surely u guys will do..hahaha..

okay...saya sudah sedih..
keyboard tiba-tiba jadi keras..huhu..

bukit indah,yang terlalu indah untuk dikenang..huhu


readmore »»  

Saturday, 11 May 2013

bila hati tertempuh~

assalamualaikum..


sambil-sambil bersengkang mata siapkan final report ni,aku rasa aku perlu luahkan apa yang tersekat dalam hati aku ni..

Ya Allah.Aku terasa hati.Hati aku tertempuh sampai hilang selera aku malam ni.

Aku duduk termenung.Aku tilik satu persatu buruk baik aku..hurm..

aku tau..aku bukan gadis yang sempurna..bukan yang tak pernah buat salah,bukan yang tak pernah tercemar dengan dosa..

tapi aku tertanya-tanya jugak..

kenapa lah manusia ni cepat sangat menghukum.. hamburkan kata-kata yang terang-terangan menyakitkan hati aku..

teruk sangat kah aku..

mungkin lah..

aku terkilan..tersentap tangkai hati ni..
kenapa perlu malukan aku macam tu..

sumpah,sedih sangat rasa.
satu soalan aku.
teruk sangat ka perilaku aku selama ni di mata dia..

hurm..
tak pa lah..
mungkin Allah nak uji aku dengan semua ni..

#lega sudah luahkan.sekarang selera makin dah mai.lapaq lah pulak..huhu :'(


readmore »»