Pengikut VVIP

Sunday, 10 January 2016

2016 ~ Learn For Yesterday, Live For Today, Hope For Tomorow

Assalamualaikum..

Penat sudah bertarung dengan FYP.. And finally im done :D
Siap sudah hantar hard cover.. alhamdulillah.. Rasa seketoi batu terkeluar dari kepala otak..hehe..
Just menghitung hari menunggu result and menghabiskan praktikal di Bahagian Teknologi MARA.


Oh ya, alhamdulillah dah start praktikal di MARA. Belajar pun kat Kolej Universiti Poly-Tech Mara kan, memang tak dapat ler nak berpisah dengan MARA.Elaun tak ade.. Survive la sendiri dengan duit yang ada. Tak apa, rezeki Allah tu luas. Actually sebelum ni dah start praktikal kat Jalan Loke Yew, tapi tempat sebelum ni tak kena dengan course, so terpaksa tukar.
First day macam okay kat MARA nih. Harap-harap sampai 3 bulan semuanya okay.. Yang penting ilmu and pengalaman yang penting bak kata si dia.. hehe..

Bukan senang nak senang weh. Tapi alhamdulillah, berkat doa family, sokongan yang tersayang, kawan-kawan, akhirnya dapat selesaikan semuanya satu persatu. Tolong doakan result saya lulus semuanya, tak sanggup nak resit exam. Bayangkan kalau tak lulus jugak resit exam, kena repeat semula.. mintak simpang lah.. takut sangat.. Tak sabar ank habis.. Banyak impian and target lepas habis praktikal ni.. Semoga Allah permudahkan segala urusan.

Semoga 2016 menjadi tahun yang lebih baik dari sebelum ni.. Aaminn..


readmore »»