Pengikut VVIP

Wednesday, 21 August 2013

KPTM KL pulok dohh...

assalamualaikum..

keputusan yang tiba-tiba aku buat..
kenapa tiba-tiba KPTM KL?
bukan ke sebelum ni aku dengan yakin dan tekad lagi sebulat-bulatnya keputusan nak masuk UNIKL?
semua ni diluar jangkaan..

aku buat keputusan di saat akhir..
lepas beberapa faktor yang aku pertimbangkan..

1. Jangka masa di KPTM KL untuk program ijazah lebih singkat dari UNIKL..
So aku fikir habis-habis.Aku terus apply and terima tawaran Bachelor In Computer Science kat KPTM KL..

2.Kawan@geng..
Sudah semestinya faktor ni pun aku titik beratkan..haha..bila kawan memujuk,aku pun terpujuk..

3..
malas pulak nak cerita..
esok-esoklah aku cerita..

bermula hari ni,lagi beberapa hari saja lagi aku akan berangkat ke KPTM KL..Kalau dulu daftar KPTM Alor Setar,mak,abah dengan adik yang temankan,tapi untuk KPTM KL ni,nampaknya abah aku saja yang hantar aku naik bas.Alahai,macam sedih pulak.

Hurm..Jauh aku nak pergi ni.First time kot jejak kaki kat KL..Tak percaya?Silalah anda percaya sebab itu memang fakta.

Tak lama dah masa akan berlalu..
Tapi persediaan aku still diperingkat yang...tak memuaskan hati langsung.Segala dokumen..Pakaian semua belum siap..Aku sendiri?Fizikal mental aku belum sedia..Aku macam blurr..haishh..semoga Allah permudahkan segala urusan aku nanti..

Thanks sudi singgah belog buruk ni..doakan lah budak ni dipermudahkan segala urusan..Doa hampa semua kekuatan budak ni..huhu..
oklah..adioss...
readmore »»