Pengikut VVIP

Wednesday, 2 October 2013

aku diserang!

assalamualaikum..

hari ni 2.10.2013..
baru masuk 11hari aku kat KL ni..
tapi macam-macam dah jadi..

Kena Serang

Ni cerita semalam..salah faham punya pasal aku jugak yang budak-budak tu serang..Budak-budak?Yer,memang budak-budak yang bagi aku belum cukup matang.
Hurm,aku tak sedih bila 5 orang sekali serang aku.Cuma aku terkilan ja.terkilan sebab bukan aku penyebab semua ni..tapi aku yang kena.Tapi as long as diorang tak sampai tahap sentuh aku,aku still boleh sabar..

kesian jugak aku tengok budak tu...
tak matang.
aku dah 21 tahun.diorang baru lepas SPM..
ini bodoh kalau aku nak fight2 dengan diorang semua.
Aku cuba berdiplomasi dengan sebaik mungkin.

Aku tak faham sebenarnya.Tak faham kenapa dalam ramai-ramai,aku yang kena.Nama aku yang naik,and aku jadi wanted person.
aku datang KL ni semata-mata nak sambung degree.bukan nak layan perangai bodoh and tak matang diorang.Aku kerja kumpul duit dengan tulang 4 kerat aku ni untuk study,tak dak masa langsung nak cari masalah dengan orang lain.

tapi tak pelah.semua ni buat aku lebih matang and bersedia dalam setiap situasi mengejut macam kena serang semalam tu..haishh..sabar je lah.tapi kalau aku hilang sabar,sorry..jangan hairan kalau dah  tak kenal sapa fida..

buat semua yang terlibat secara langsung and tak langsung,thanks banyak2..
walaupun di sebalik semua ni ada yang buat aku terkilan sangat2,aku rasa lebih baik aku pendam ja..mungkin lebih baik...

semoga Allah melindungi aku dari apa saja niat buruk and perangai busuk hati orang lain terhadap aku..hanya Allah pemudah urusan...Amin...
readmore »»