Pengikut VVIP

Wednesday, 17 April 2013

gwiyomi oh gwiyomi!

assalamualaikum..

nampaknya demam gwiyomi tu dah merebak ke serata dunia..
sebelum aku pelik jugak,gwiyomi tu nate apa..haha..
lepas dah bukak youtube,baru la aku tahu..ketinggalan zaman betul aku ni..

comel,santai,manja..*sedikit gedik..hehe.

aku sebenarnya sampai sekarang tak dapat tengok lagi video clip asal lagu ni..yang banyaknya video orang lain yang tiru balik gaya comel tu..

tapi yang feveret aku gwiyomi kat bawah ni..alahai..comel je sis ni..
*dengar kata dia dah bersuami and video ni sebenarnya ditujukan khas buat husband dia..sweet kan??





tapi gwiyomi version lelaki thailand yang handsome ni mampu buat girls tak tido malam ooo..*melting sekejap..haha..


and gwiyomi yang paling diiktiraf comel,adalah gwiyomi version kat bawah ni..tak mau kata apa..hampa tengok sendiri lah..kikikiki..
video
gwiyomi oh gwiyomi...

4 comments:

  1. kiut jewk tgk orang buat parody gwiyomi nie hehehe

    ReplyDelete
  2. comel3x. ni video gwiyomi yg lagi comel
    http://www.youtube.com/watch?v=2tZ1DWom8WM
    :)

    ReplyDelete